Kanuumatkad

Valgejõe imelises puutumata looduses

Parim viis puhkamiseks!

Igal suvel alustab Avotra OÜ kanuumatkade organiseerimisega imelises ürgorus Valgejõel, kus igaühel on võimalus põgeneda väsitavast linnamelust ning nautida loodust vaikselt kanuuga mööda jõge sõudes.
Vaid 55 km Tallinnast, Valgejõel, on sul võimalus nautida kanuumatka kaunis puutumata looduses ja lõõgastuda privaatselt Kuusedžunglis, kuumaks köetud indiaanisaunas, ujuda, kala püüda ja küpsetada lõkkel liha nagu iidne ürginimene seda kunagi tegi. 
Kanuumatkad Valgejõel kanuureisid kanuude rent Kanuude rent Valgejõel kanuureisid ja kanuumatkad
Mõladega aerutab reeglina kaks inimest- esimene ja tagumine. Kui istute kanuusse esimest korda ja kardate hirmsasti, siis oleme nõus kaasa tulema ja julgustama. Mõtekas on kindlasti omavahel kokku leppida, kes kellega sõidab, sest kanuu ei ole kummist ja siin kehtivad füüsika seadused. 

Kanuumatk sobib

Lõõgastuseks, looduse nautimiseks, pikniku pidamiseks, sünnipäeva või muu tähtpäeva tähistamiseks, firma ürituse läbiviimiseks, seenele või marjule minemiseks, kalale minekuks, romantiliseks ajaveetmiseks ja paljuks muuks! 

Mida kanuumatkale kaasa võtta?

Kindlasti vahetusriided, sest mine tea, mis juhtuda võib ning ilm on samuti ettearvamatu. Riietus võiks olla ilmastikule vastav ja ennekõike mugav. Peas võiks olla müts ja paha ei tee ka kindad, sest aerutamisest võivad tekkida villid. 
Jalga võib tõmmata, kas ketsid või kummikud. Hea oleks kui kaasas oleks ka paar kilekotti, mida vajadusel jalanõu sisse ümber jala panna, hoides sedasi jalad kuivad. 

Mida teha ei soovita

Kindlasti ei soovita enne matka ja matka ajal tarvitada alkoholi ega narkootilisi aineid, sest tagajärjed võivad olla traagilised. 

Kohtume jõel!

Lisainfo ja broneerimine numbril +372 50 23 805 või e-maili aadressil info@avotra.ee